utorok 29. novembra 2011

Marni HM



Kým rozchodiť spoluprácu HM a Versaceho trvalo bloggerom veľmi dlho a myslím, že niektorí to stále nerozchodili, tak predpokladám, že s Marni a HM taký problém nebude. Pre mňa osobne je Marni hlavne o vzoroch a častokrát až neuveriteľných kombináciách farieb.. Uvidíme, čo z toho bude aj v kolekciií HM a Marni, ktorú čakajme 8.marca!!!
Video tu

a zatiaľ aspoň trošku inšpirácie z kolekcie Marni Jar Leto 2012...
(ja si idem vypiť čaj a pokračovať v sebaľútosti nad svojím zdravotným stavom)








photos: Magnus Magnusson/H&M, vogue.it

pondelok 21. novembra 2011

lalala lanvin wedding



víkend bol hyperakčný...družičkovala som kamarátke na svadbe, čo sa rovnalo možnosti si konečne obliecť Lanvin HM tylové šaty, v ktorých síce vyzerá každý ako tehotný, ale aj tak zožali úspech a ja ich milujem. Vlastne ja milujem všetko tylové, s čím je asi spojená moja celoživotná túžba byť baletkou...Idem si dať ušiť ďalšiu tylovú sukňu!





wearing: HM Lanvin dress, COS cardigan, FF shoes

utorok 15. novembra 2011

Ciao Venezia! I'll be videoartist!



Bolo super všetko, počasie, umenie, jedlo a hlavne PITIE!
3 dni v číslach (cca)= liter Prosecca, 1.5l aperol spritz, asi 20 káv (espresso a cappuccino na striedačku) a hlavne 32 videí!
Budem Video umelkyňa!!alebo konceptuálna video umelkyňa :))
toľko videoartu ma inšpirovalo.....(video brať smrteľne vážne!!ale taký desivý hlas inak v skutočnosti nemám, alebo možnože aj hej haha)










utorok 8. novembra 2011

HM spring summer 2012



LALALALA toto budeme nosíííť!!!
No dobre, najprv Versace (u mňa Benátky :)) a potom jááár a letoo...
dúfam, že si spravím menšie leto koncom januára....a ak nie, budem doma sedieť pod mojou antidepresívnou žiarovkou a predstavovať si, čo budem v skutočnom lete robiť.
Ja si momentálne totálne fičím na Cosovskom minimalizme a vidím, že HM bude v podobnom duchu na jar a leto. Hlavne tie oranžové a krémové veci sú úžasnééé....
Ciao!




pondelok 7. novembra 2011

too much art kills....



Presne takýto mám pocit po posledných dvoch týždňoch, samé vernisáže, festivaly, výstavy....a ja ešte idem v stredu do Benátok na Biennale :). Tým to celé ukončím a dám si pauzu od umenia aspoň do Vianoc.
Filmový festival, Mesiac Fotografie, Kaplický v Danubiane,foto festival OFF, LaChapelle, Picasso a neviem čo ešte....Ak máte voľný víkend, vlastne potrebujete celý týždeň, tak pekne postupne do toho.
Výstava Davida LaChapella v priestoroch GMB Pálffyho paláca je, ako už asi viete, predĺžená do 15.11 a dokonca ju môžete vidieť aj vo večerných hodinách.
LaChapellova tvorba sa pohybuje na hranici umenia a gýču a pre mňa osobne je až príliš...príliš všetko. Ja som taký klasik, ktorému sa viac páči čiernobiela dokumentárna fotografia. Väčšinu ľudí asi najviac zaujmú celebritné fotografie, mne sa skôr páčia jeho reklamné. Výstavu na Slovensko prináša pražská agentúra Pavleye Art and Culture a ak ju náhodou nestihnete, tak v Decembri si urobte výlet do Prahy na LaChapellovu retrospektívu.

A viete ako to je, umenie je čisto subjektívna záležitosť, to čo sa páči miliónom sa nemusí páčiť vám a naopak...Každopádne svoj názor si treba ísť urobiť!