piatok 25. februára 2011

Beth Ditto

ja ju "žeriem". Je mi úplne jedno, že je tučnejšia ( asi možno aj tučná podľa mnohých, ale no a čo)
Mary Beth Patterson aka Beth Ditto, speváčka The Gossip práve v týchto dňoch vydáva sólový album´a prvý singel I wrote the book je na svete aj s videom, ktoré vo mne evokuje "staré" časy 90-tych rokov a hlavne videoklip Vogue od Madonny.
Začo si ale podľa mňa zaslúži obdiv je spôsob akým nosí oblečenie, ktoré by si podľa všetkých pravidiel osoba s jej váhou v živote obliecť nemala...tá odvaha je inšpiratívna aj pre mňa, pretože často krát si hovorím, že toto je už moc, toto si nemôžem obliecť s mojou postavou atď a keď vidím Beth, tak vidím, že to netreba moc riešiť.

I love her..seriously and I don't care that she is little bit fat ( for many people just fat, but who cares). Mary Beth Patterson aka Beth Ditto, singer from The Gossip. She is going to release her solo album soon...Singel I wrote the book is already out, with a video that reminds me of "old" 90s videos, like Vogue from Madonna.
What I really admire about Beth is the way she's wearing clothes, which by general opinion, fat people should never wear. Sometimes I find myself in same position thinking of not wearing something, because I look little bit fat in it or it 's not appropriate to wear..




Beth je obľúbenkyňou Jean-Paul Gaultiera
JP Gaultier 's favourite



photos from style.com, refinery29.com, vogue.co.uk


12 komentárov:

  1. já ji taky miluju. je to úžasná změna oproti všem dokonalým, hubeným zpěvačkám. a samozřejmě, její hlas je neskutečný.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. mně se na ní líbí jako co a jak kdy=) ale miluju její hlas - úplně maximálně! v klipu (asi to bude znít divně) mi připomíná Amy Winehouse, nemůžu to víc vysvětlit, nevím proč, ale fakt=)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jej hudba je super a ano je super ze ma odvahu ale uprimne ... fakt si myslis ze vyzera dobre napr. v tych sedych satach ? Je mnoho zien s jej postavou,vedia sa obliect skvelo a aj v tom skvelo vyzeraju ale mat na sebe stylove veci je jedna vec a vediet ich nosit je druha si myslim.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tak k beth.. má veľké plus za odvahu, to sa jej nedá uprieť. Ale myslím si, že by jej neuškodilo zhodiť, už len zo zdravotnej stránky (nehovorím, že má byť vychrdnutá). každopádne má rada pozornosť :) a má skvelý hlas a jej hudba je skvelá! takže u mňa hlas dobre, ale vizáž trošku too much...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Hm... tu jsem neznala priznam se. Zajimava. Fakt. Je to ale clovek od cloveka - nekdo svou postavu a osobnost nosit umi, nekdo ne. Ja treba muzu delat cokoliv, ale kecky a mikina na me vzdycky budou vypadat neprirozene, narozdil od sukni a podpatku. U ni je prirozene nosit tohle telo... a umi to!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Odvazna sice je, ale ze by vyzerala dobre... neviem... mozno sa dobre citi... ale zdrave to urcite nie je.... opacny extrem k anorektickym dievcatkam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. skvela je!!! a ty mas postavu take skvelou takze nic neres :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. LOVE obálka je výborná a s Gaultierom im to klape, tak prečo nie?! :)

    lesimple.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Jémine, tiež som o nej chcela písať príspevok! Pre mňa je to úžasná, charizmatická a inšpiratívna žena! Baví ma tak po hudobnej ako módnej či osobnostnej stránke. Baba z malej dedinky, rodičia takí chudobní, že nemajú čo jesť tak ona strieľa veveričky a opeká na ohni, aby nakrmila rodinu. LOL. Obdivujem ju za jej otvorenosť a priznania k sexuálnej orientácii a tiež sa mi páči, že nevníma svoju váhu ako hendikep. Je odvážna, originálna a svojská. Žiadna umelá diva, ktorá sa zrodila pod rukou šikovných marketingových a PR nástrojov.. je to osobnosť, charaker! Big lajk!

    OdpovedaťOdstrániť
  10. najviac súhlasím s Evkou ... netvrdím, že v absolútne všetkom vyzerá 100% dobre ale prevažnú väčšinu vecí odnosí štýlovo ... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. use RegularlyExcess weighting ofttimes worsens diet with
    a regular exercise regime helps bring down the cholesterol stage.



    Also visit my web blog: medicines names cholesterol of lowering

    OdpovedaťOdstrániť