pondelok 2. januára 2012

Anna Piaggi- "It is all in the mix."


Existujú pre mňa ľudia ktorých štýl milujem, ľudia, ktorých štýl neznášam a takí, ktorí sú skrátka nad moje možnosti chápania...Anna Piaggi je presne taká..Fascinuje ma, že už asi 100 rokov (no dobre ja ju vnímam asi tak 5 rokov) vyzerá rovnako a to je vlastne niečo ako kombinácia všetkých postáv z Alici v krajine zázrakov s klaunami zo Cirque du soleil. Jednoducho sa u mňa pohybuje na hraniciach môjho chápania módy ako takej...Táto modrovlasá pani má doma 2865 šiat a 265 párov topánok a nikdy si neoblečie na verejnosť dvakrát ten istý outfit. Pochopiteľne. Jej dominantou je mixovanie najnekombinovateľnejších vzorov a kúskov oblečenia a klobúky. Anna ešte stále píše pre taliansky VOGUE a dodnes používa červený písací stroj Olivetti z roku
1969...
Anna má skrátka gule a dobre sa baví, a o to predsa v móde ide!!Takže nám všetkým prajem do nového,snáď teda nie posledného, roka veľa zábavy a odvahy!





4 komentáre:

  1. Tak tahle dáma mi vyrazila dech, nevím co si myslet, ale s jistotou můžu říct, že je opravdu odvážná a to se cení.. :))

    http://michellecakova.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja ju mám tiež rada patrí u mňa do tej divne dobre kategorie spolu s Isabellou blow, Daphne guinnes, čiastočne aj Anna dello russo, keď sa ešte trochu posnaží aj Gaga :) Tie ich pokrývky hláv milujem!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. niektoré sú strašne crazy, ale niektoré sa mi takým zvláštnym spôsobom páčia :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ona je strasne bizarna postavicka :D

    OdpovedaťOdstrániť