nedeľa 14. novembra 2010

in the blanket..

začínam sa tešiť, že sa ruskí meteorológovia pomýlili a arktická zima nebude...aspoň zatiaľ to tak nevyzerá..cez víkend som sa venovala svojej obľúbenej činnosti-tzv. ničnerobeniu. teda bola som na trhu, venčiť psa a dokonca aj na jednej narodeninovej oslave, ale nejaká veľká aktivita sa nekonala.teda ešte som pozerala najbrut show Farmár hľadá ženu!! je to neskutočnééé, priam až strašidelné...ale ja som sa vskutku pobavila..vlastne mám tajnú úchylku (neni tajná, všetci o nej vedia, beriem späť) sledovať strašné shows ako RuPaul's Drag Race, Jersey shore a podobne..(inak RuPaul je vlastne super show :) a týmto ďakujem kamarátovi Mišovi, že ma s ňou zoznámil)
dnes mám veľký plán ako sa zbalím do Štockholmu, podľa predpovede ma čaká mráz a sneženie....už sa vidím na ulici Götgatan 19, v obchode MONKI..juhúú
inak vrámci príprav na zimu som našla v TESCU tento vymakaný dekosveter..som nadšená, VIVA TESCO!

I'm starting to think that russian meteorologists were wrong and no arctic winter is coming..well it certainly doesn't look like..
this weekend I was doing my favourite thing- doing nothing, well there's no good word for this in English is it? I did something but nothing special..went to the market, out with a dog, some birthday party and watching stupid TV shows..
I'm watching slovak version of Farmer looking for a wife.it's terribleee and I love it :)
I love terrible TV shows like RuPauls Drag race, Jersey shore etc..(RuPaul is cool and I thank to my friend Michal who showed it to me)
today I have to pack for Stockholm...it's freezing and snowing juuu..I know where I will spend my freetime there..Götgatan street 19, Monki store :)
I've bought this blanket sweater in Tesco, seriously..VIVA TESCO!



oblečenie- wearing: HM parka, Uggs Australia shoes, FandF blanket sweater, American apparel T-shirt and bag

čaj z byliniek od tety bylinkárky z Miletičky
tea from herbs from old herbwoman

4 komentáre:

  1. dekosveter! u nás mali už len veľké čísla!
    úžasné! a závidím štokholm nehorázne, sakra to sa nepatrí. uži si to poriadne.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. dnes som ten caj pila (od budika), dobre ste kupili :) vcera som akurat kukala monki stranku a snivala o vylete do stockholmu, neni mozne, zavidim! tak dobre nakup a btw dobry blog ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tvoj dekosveter je úplná dokonalosť! S tým opaskom je to super kombinácia. Veľmi ti to pristane! S tými shows mi vrav! Mám podobnú úchylku.. najhoršie shows si vyberám, uchechtávam sa, cítim sa trapne aj za nich a na druhej strane sa v tom vyžívam. Farmár je vraj hustý, nemala som ešte tú možnosť a česť to vzhliadnuť, ale asi to čo najskôr napravím.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ano ano dekosveter!!!

    som zvedava na veci z AA č ti prišli!

    OdpovedaťOdstrániť