piatok 14. januára 2011

kinder baby

mám nový uletený náhrdelník...je od slečny menom Soňa Šeboková a je to tá s tou úžasnou mačkočelenkou z design burzy. Čelenky ma lákajú tiež a tak čakám na novú várku :)...
viem, že to tu celkom flákam, ale momentálne intenzívne pracujem na svojej novej brazílskej figúre, čo znamená, že som si zaplatila strašné členské do fitka a chodím cvičiť s trénerom!! Plán je taký, že do 10.3 musím byť fit, lebo vtedy vystúpim z lietadla v milovanej Brazílií aaaa strašne sa tešííím. Idem síce iba na 16 dní, ale aspoň konečne idem. Okrem cvičenia a práce sa ešte intenzívne vzdelávam v portugalštine a čoskoro už budem rozprávať ako "garota de ipanema", keďže moja učiteľka je z Ria a má ten najchutnejší a najšušlavejší prízvuk.

A inak sa vlastne nič nedeje...momentálne sa snažím nenakupovať (okrem 2 zlihaní mi to celkom ide) a trochu šetriť, jesť pravidelne laktobacily, neponocovať a piť 2 dc červené denne, keďže je to zdravé a protidepresívne!

I have new crazy neckless..it is from Soňa Šeboková, who is designing lovely handbands and other stuff. check her picture here, with the best cat head band ever! I need to buy one as soon as possible.
I know I'm not a good blogger, because I' not adding anything lately but recently I've started to work on my new brazilian figure, which means that I've spent hell lot of money for a gym membership and personal trainer!
My plan is to get super fit by 10th of march, because that's the day when I'll go to my beloved Brazil. It's just short vacation, 16 days but at least it's happening and I can finally see again all my friends there.
Besides from crazy workout regime and my work I'm also studying portuguese with my teacher from Rio, so very soon I will be able to speak like real "garota de ipanema".
Otherwise nothing is going on..I'm trying not to shop and save some money (almost succesfull), eat my lacto pills, don' t stay up long and drink 2dc of red wine everyday, since it's really healthy and anti depression :).

a môj nový obľúbený song
and my new favourite song

10 komentárov:

  1. Brazília?? ooo...tak toto závidíííím! Držím palce, nech všetko vyjde tak ako má. A pofoť nám niečo, nech môžme obkukávať u teba na blogu krásy Brazílie.

    A aj náhrdelník je úžasný. PResne môj štýl!! Idem pokukať aj ostatné veci

    OdpovedaťOdstrániť
  2. foly: ja som hladala nejaky jej web a nic som nenasla...keby si daco chcela napis jej na FB

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nezabudni si v Brazílií dať urobiť "zlatý dážď" :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ach, musim aj ja zacat cvicit... :) pekna fotka inac!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. haaah skvelá si :-)
    ja by som mala detoxikovať lebo mám základné príznaky toxického organizmu!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Kolko si vyhodila za posilku? Ja nad nou tiez rozmyslam,uz dva tyzdne skoro nic nejem ale musim aj cvicit.Predsa leto uz ide do kelu! :D to dame! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ivana: ani sa nepytaj :) som sa uviazala na ROK!!!! takze keby som sa chcela prestahovat tak ....ma porazi :)
    nejes?preboha..ja jem stale a teraz este viac :)))

    cvicenie je fajn ale zase netreba to prehanat!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Fu to mas huste.Rok je mega dlho.Ja som najdlhsie bola pol roka.A to som posledne dva mesiace chodila nasilu..:D drzim palce :).

    OdpovedaťOdstrániť
  9. skvelá si ! Za posilku, Brazíliu aj portugalštinu .)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. ha ja mam k tomu nahrdelniku asi naramok :))
    xx

    lesimple.sk

    OdpovedaťOdstrániť