streda 31. marca 2010

Koniec American Apparelu??


Môj milovaný AA je vo veľkých finančných stratách, ktorým nepomohli ani kontroverzné, až s pornom hraničiace reklamy. Situácií nepomáha ani samotný CEO Dov Charney, ktorý má na krku množstvo žalôb týkajúcich sa sexuálneho harašenia. Povráva sa, že Dov viedol pracovné stretnutia častokrát iba v spodnom prádle, ale dokonca aj nahý. Samotný Dov na svoju obranu povedal: "Je to také isté ako keď ste návrhár plaviek a máte na sebe oblečené plavky. Keď ste návrhár spodného prádla, je celkom prirodzené, že si to prádlo oblečiete aby ste ho ukázali kolegom".

Uznávam, že ich tričká sa mnohým zdajú trošku predražené a na prvý pohľad pôsobia ako handry, ale keď som si jedno prvý krát obliekla pochopila som, čo na nich všetci vidia. Sú neskutočne pohodlné a na tele vyzerajú skvelo.

AA drží prvenstvo v rebríčku najkontroverznejších reklám. Malá ukážka

Momentálne prebieha na stránke AA súťaž o najkrajší zadok na svete. Víťaz získa okrem pár dolárov letenku do LA, kde sa stane "tvárou" (lepšie povedané zadkom) spodného prádla AA. Ja si túto jedinečnú príležitosť nechám asi utiecť, ale ostatní ešte šup do toho!!

Momentálne výhrava toto pozadie, tak uvidíme kto si ho trúfne poraziť :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára