štvrtok 3. marca 2011

negatívne komentáre

už mi asi šibe z toho ako som doma, ale zaujíma ma, ako sa vyrovnávate s negatívnymi komentármi, ktoré Vám ľudia napíšu?
Uverejníte ich? Pokúšate sa nejako obhájiť, či ste nad vecou a kašlete na ne?
Nestalo sa mi to tu, ale jednoducho osoba o ktorej štýle si myslím, že je desivý a neženský (nosí hiphopové tenisky a tepláky atď) mi totálne zdrbala nejaké moje veci a naštvalo ma to, ale povedala som si, že nebudem odpovedať a budem tá "lepšia". Asi som trocha vzťahovačná, ale chcem vedieť či to aj niekto iný takto prežíva :)

Ďakujem za odpovede!

15 komentárov:

  1. uverejňujem a snažím sa na to povzniesť, hlavne ak to píšu anonymi :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja to prozivam :-D jsem silene vztahovacna. Kdyz ma nekdo poznamku venku, coz se stava hodne casto nevsimam si toho, ale ten pisemny projev tezce nesu a rychle se nasravam :-D Nicmene snazim se nereagovat a byt splachovaci. Vzdy se najde takovy ten negativni tabor.
    Jedine co si beru opravdu osobne jsou divni lidi co mi pisou divne sms a zakladaji fiktivni profily na seznamkach mne a memu priteli heh.
    a co se tyce schvalovani komentaru to se mi nelibi. Nevim, proc mit na blogu ci kdekoliv jen "sluniskove" komentare. I ty negativni k tomu preci patri.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mě se to nestalo, z čehož je jasné, že mě moc lidí nečte:-/, říkám si, proč má někdo potřebu to napsat? Nemá třeba problém? se sebevědomím?

    OdpovedaťOdstrániť
  4. som mala zatiaľ 2 prvy som zmazala aa druhy nechala a aj odpovedala naňho :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Aj mne sa to uz stalo :D a niekedy sa fakt nastvem a odpiem hroznu vec ktoru kebyze publikujem tak ten anonym (vacsinou) by na moj blog zo strachu zabudol :D cize ja neriesim vacsinou alebo proste odpisem svoj nazor ale jemne a to napr. ze ja som s tym spokojna alebo nieco take.+ vela krat ta podrzia ostatny citatelia :))) to je super pocit.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. negatívne orientované komentáre sa nájdu vždy... zatiaľ chvalabohu v nízkom počte, vždy som sa na nich snažil odpovedať, v rámci možností a slušnosti... každý môže mať svoj názor...

    jedine dve komentáre som neuverejnil, boli ako ináč anonymné a boli vyslovene urážajúce... to sa mi už nepozdáva... ak sa niekomu niečo nepáči, beriem... ak chce niekto urážať toho druhého, a ešte k tomu anonymne, nech ide do hája

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja som mala zatial asi len 1 negativny komentar, odpisala som nanho a zabudla nan, ledva som si teraz spomenula :D Netreba si to pripustat

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Even though I don't blog anymore I find some negative comments about me on the internet sometimes. :-( I try to remember that people are usually jealous. It is much easier to be negative on the internet than to someone's face. So sad. Try to smile and forget about them but I agree, best to publish them and have an open discussion. I am sure people will defend you!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Teď mi nechodí, když se objevovaly, bylo to v nějakém časovém období a stejném stylu - to znamená, že jeden dva jedinci se přišli vyzvracet - opakovaně :D
    Jinak když je to něco vyloženě sprostého nebo úplně mimo - mazat, mazat, podle mě na to není nikdo zvědavý, reagovat na to je zbytečné, je to házení hrachu na zeď, ale člověk má samozřejmě potřebu se obhajovat :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. ja jsem rad, ze mam alespn nejake komentare, a kdyz josu nahodou negativni - nevadi! taky komentare :oD

    OdpovedaťOdstrániť
  11. uverejňujem ich, ale beriem inak negatívne komentáre od anonymov a od ľudí, ktorí majú blog.
    Od anonymov si to nepripúšťam. Vsugerujem si, že je to stále tá istá osoba, čo ma určite pozná aj v skutočnosti a prišla si vybiť zlosť.
    Väčšinou neodpisujem, nevidím dôvod. Je to jeho názor a ja nemám potrebu sa obhajovať, lebo si i tak myslím svoje:)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ja mám úplne na háku, pokiaľ to nie sú urážky týkajúce sa mojich priateľov či rodiny, tak ma nič nenaserie. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Zatial chvalabohu nemam vela negativnych komentarov, no pokial sa nieco najde, tak pokial to je neobjektivne,resp. sa nestotoznujem s nazorom tak samozrejme odpisem a branim sa, pokial ma aj druha strana zmysluplne argumenty nech diskutuje... Vacsinou to vsak je ze uz sa neozve. Cize potom chapem, ze komentar bol nezmyselny /myslim ten negativny, nie moja odpoved/.
    Ja si vzdy stojim za tym, ze som pripraveny diskutovat a ked ma niekto iny nazor,nech ho povie, ale nech si ho vie obhajit.
    (cele to prameni z mojej zalube v diskusiach, keby to tak nebolo,asi by som ich ignoroval:D)
    a na poznamky typu "to co mas na sebe" by som odpovedal rovnako plus by som pridal "ponizujuci pohlad" :D Je to taka hra no....:D

    OdpovedaťOdstrániť
  14. nech ide vsetci do pice, ked to mam jednoducho povedat.
    toto ma tak vytaca.
    to zato, lebo zijeme na slovensku kde sme o 30rokov pozadu.
    mozes sa na nu akurat tak vykaslat alebo sa len pousmiat. hiphop is dead!
    :)

    OdpovedaťOdstrániť